Sage | A márkáról

Ausztráliában tervezett

és világszerte ismert

Prémium minőségű kisháztartási gépek

A Breville csoport alapstratégiája olyan prémium kialakítású kisháztartási gépek fejlesztése és értékesítése, melyeket hosszú élettartam és a vásárlók használat közbeni maximális komfortérzete jellemez. 

A Breville márkáról

A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját. Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években. 
A Breville márka termékei világszerte több mint 50 országban elérhetőek, s ez arról tesz tanúbizonyságot, hogy a gyártó tényleg innovatív és a vásárlók szemszögéből nézve is vonzó termékeket gyárt és fejleszt. 

A FAST cégcsoport 4 országban fogja hivatalosan forgalmazni a Sage márkát, mégpedig: Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban. 

A Breville története

A Breville márka története 1932-ben kezdett íródni, amikor is az ún. "szendvics-toaster" készüléket dobta a piacra. A termék akkora siker volt Ausztráliában, hogy 1974-ig 400.000 db ilyen készüléket adtak el, s a Breville márka Ausztrália közkedvelt márkájává vált. 

Mindenünk az étel

A termékek fejlesztése főleg a felhasználók ételkészítési szokásaira alapoz, s ez szolgál a termékpaletta kialakításához, s így a termékek majdnem minden esetben nagyon sokban eltérnek a piacon kapható egyéb termékektől. 

A Breville csoport tudatosan képviseli ezt a vonalat, s így egyre több energiát és pénzt fektet abba, hogy levédje az általa kifejlesztett technológiákat, s ennek köszönhetően a márka termékei megtartják az értéküket a jövőben is. 

Az eddig ismert Catler márka termékei 2018 januárjától Sage márkanév alatt lesznek elérhetőek.

Az ausztrál gyártó (Breville) és a disztribútor cég (FAST cégcsoport) között létrejött közös megállapodásról van szó, melynek köszönhetően új termékek kerülnek Magyarországon kereskedelmi forgalomba és a Sage márka marketing szempontból is intenzív támogatásban részesül. 

A Catler márka tovább folytatja küldetését, miszerint prémium minőségű termékeket forgalmaz továbbra is, melyek az egészséges életmód, ill. egészséges ételkészítés vonalát képviselik. 

Bízunk benne, hogy hűséges és új vásárlóink egyaránt pozitívan fogadják ezt a kis változást.