Sage | Termékek | Ételek előkészítéséhez

Ételek előkészítéséhez

Planetáris keverőrendszer

A készülék feje biztosítja a toldalék forgását a keverőedény belső felületén, amíg a toldalék ellenkező irányban forog a tengelye körül. Ezzel biztosítja az élelmiszerek egyenletes feldolgozását.

Mixerek
Mixerek

A Sage BBL915 - "The Boss" turmixgép egy erős, 2,2 kw-os (3 LE) motorral van felszerelve, mely a beépített indukciós technológiának köszönhetően levesek elkészítésére is alkalmas.

Három az egyben
Három az egyben

Három készülék egy közös alapzaton: turmixgép, smoothie mixer és gyümölcscentrifuga egyben. Vákuumos kiegészítővel is használható.

Food processzorok
Food processzorok

Egyedi kialakításának, az anyagok kombinációjának és egyedülálló tartozékainak köszönhetően pillanatok alatt készíthet vele remek ételeket, vagy nagyon gyorsan meghámozhatja a burgonyát.

Konyhai robotgép
Konyhai robotgép

Sage konyhai robot planetáris keverőrendszerrel. Az üvegedénynek köszönhetően egyszerűen követni és ellenőrizni tudjuk a dagasztás folyamatát.

Botmixer
Botmixer

Botmixer 3 az 1-ben, tartozékok gazdag kínálatával: turmixgép (cserélhető keverőfejjel), aprító (cserélhető vágófejjel) vagy éppen habverő (cserélhető habverő fej). Ezáltal kedvenc ételünk elkészítése bármikor könnyedén megoldható.

Fagylaltgép
Fagylaltgép

Az első fagylaltgép, amely a beállítások szerint automatikusan felismeri desszert sűrűségét, és azt a felszolgálásig a kívánt konzisztencián tartja.