Gyümölcsprések és smoothie

Asztali turmixgép the SUPER Q™

Asztali szuper-turmixgép ételek feldolgozására, jég aprítására, őrlésére, keverésére és zöldségleves készítésére, pontos keverési sebességgel.

Gyümölcsökből és zöldségekből, préselésével hozhatja ki a legjobbat

A legjobb egészséges gyümölcslé receptje

1 alma
1 sárgarépa
1 zellerszár

Otthon készít friss gyümölcs- és zöldségleveket??

Ha még nem jutott el ehhez a tevékenységhez, mert értelmetlennek tűnik, a következő pontokban szeretnénk meggyőzni az ellenkezőjéről.
A zöldségekben és a gyümölcsökben vannak tápanyagok
A gyümölcsök és zöldségek nyers állapotában történő fogyasztása nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, enzimet és a szervezet számára szükséges rostokat biztosít számunkra. Néhány pohár friss gyümölcslében olyan mennyiségű gyümölcsből és zöldségből lehet kifacsarni a maximális tápanyagmennyiséget, amit egy nap alatt lehetetlen megenni. Ugyanakkor igaz, hogy a zöldségek és a gyümölcsök nagyon magas tápértékű élelmiszerek, de kevés kalóriát tartalmaznak.
A gyümölcslevekből származó tápanyagok nagyon jól felszívódnak
A folyékony anyagok felszívódási hatékonysága sokkal gyorsabb, mint a szilárd élelmiszereké. Ha friss gyümölcslevet iszol, az összes erősen koncentrált tápanyag perceken belül tökéletesen megemésztődik. Ez akkor hasznos, ha azonnali energialöketre van szüksége – például reggel vagy sportteljesítmény után.
A gyümölcsökből és zöldségekből csak a gyümölcslé préselésénél kapja meg a maximális tápanyagmennyiséget
Az élelmiszerekben található rostok lassítják a gyors cukrok felszívódását, ami nagyon pozitív hatással van egészségünkre. Ugyanakkor gátolja néhány fontos tápanyag felszívódását. A préselési eljárás során a zöldségekből és gyümölcsökből eltávolítjuk a rost nagy részét, ezért a lében lévő vitaminokat és ásványi anyagokat nagyon gyorsan felszívjuk.

A gyümölcscentrifuga egyszerű és praktikus módja a,
gyümölcs- és zöldségfogyasztás növelésének. Nem csak gyerekeknél

Egy bagettet vásárolni vagy egy fagyasztott pizzát a sütőbe tenni könnyebb, mint öntetet készíteni a salátához.
Sajnos minden ilyen étel negatív hatással van szervezetünkre.

A juice elkészítése nagyon egyszerű

A SAGE minőségi mikrohálós facsarója és szabadalmaztatott Nutri Disk technológiának köszönhetően
a gyümölcslevek elkészítése problémamentesen és gyorsan megy.
A tisztítást is beleértve, néhány perc alatt mindent elvégezhető.


 

A Sage® rendelkezik
Nutri Disc™ technológiával

1,5°C-kal több gyümölcslé és kevesebb hőátadás.
A hagyományos facsarókhoz képest 20%-kal több
tápanyagot tud kivonni azonos mennyiségű gyümölcsből és zöldségből.
SageTM Nutri Juicer
A lé- és tápanyaghozam és a hőmérsékletváltozás†
Élelmiszer Hőmérséklet változás
Alma 1,4 °C
Sárgarépa 1,5 °C
Zeller 1,3 °C
Átlag 1,4 °C
 
Szerzett vitaminok
(gyümölcsből lében)
%
hozam
C vitamin 60,3 %
B1 vitamin 51,8 %
Folát 50,2 %
Alfa karotin 98,2 %
Béta karotin 97,7 %
Vas 69 %
Magnézium 55,2 %
Kálium 73,4 %
Átlag 69,5 %

Független tesztelés egy ausztrál kormánylaboratóriumban (2003/2011) egy konkurens centrifugális facsaróhoz képest. Nagy fordulatszámon tesztelve.

A Sage szabadalmaztatott gyümölcscentrifugájának köszönhetően a facsaró akár 20%-kal több vitamint és ásványi anyagot tud kivonni, mint más gyümölcscentrifugák (hivatkozás: National Institute of Measurement, Australia (2003/2011)).

A gyümölcs- és zöldséglevek segítenek fenntartani a megfelelő pH-értéket szervezetünkben

A vér optimális pH-értékének fenntartásához a lúgos ételek 80 százalékát el kell fogyasztani. Az emberi vérnek stabil, enyhén lúgos pH-nak 7,4-nek kell lennie. A pH egyensúlyhiányt szervezetünkben étel, ital és stressz okozza.

A gyümölcscentrifuga sokkal olcsóbb, mint a friss italok vásárlása

A saját gyümölcslevek készítése olcsóbb, és a minőségük is teljes mértékben ellenőrizhető. Kezdetben azonban számolni kell egy minőségi SAGE facsaróba való befektetéssel. De gyorsan visszakapja a pénzét.

Bármikor magával viheti a gyümölcslevet

Zellert vagy fél kiló sárgarépát nem visz magával a táskában, legfeljebb egy almát. Napközben alig jut gyümölcshöz, zöldséghez.

Minden juice sajátos gyógyító hatással bír

Az egyes gyümölcs- és zöldségfajták, így a belőlük nyert gyümölcslé is sajátos tulajdonságokkal rendelkeznek. Könnyedén elkészíthet olyan koktélt, amely erősíti az immunrendszerét, támogatja a vörösvértestek képződését, a hajnövekedést, vagy kiválóan alkalmas a szervezet tisztítására.

Almalé

Az alma csökkenti a vérnyomást, a koleszterin- és vérzsírszintet, erősíti az immunrendszert, a szívet és a vérkeringést, stabilizálja a vércukorszintet és erősíti az ereket. Káliumban gazdagok, ami segíti a vízgazdálkodást, támogatja a veseműködést és az izomműködést. Az almalé rostot tartalmaz, amely csökkenti a koleszterinszintet és megköti a mérgező anyagokat (ólom és higany). Segít a székrekedésben, és serkenti a bélmozgást, ha reggel éhgyomorra fogyasszuk.