THE PRO CONTROL JUG™

Kancsó

ID PRODUKTU: 41023289

SEA401

Fogantyú nélküli kialakítása és hőálló szilikon bevonata maximális irányítást biztosít a tejjel való munka során. A professzionális kialakítású kiöntőcsőr megkönnyíti a vonalvezetést latte art készítésénél.

Az edény űrtartalma 420 ml. A szilikon rész eltávolítható a könnyebb tisztítás érdekében, vagy akár anélkül is használható.

Letöltés

19990 HUF
Nincs raktáron

Latte art

A professzionális kialakítású kiöntőcsőr megkönnyíti a pontos vonalvezetést és a részletgazdag minták kialakítását a latte art befejezésekor, így tökéletes választás mind kezdő, mind haladó baristák számára. Ideális eszköz a kreatív kávédíszítéshez, legyen szó szívekről, rozettákról vagy bonyolultabb mintákról.

420 ml-es maximális kapacitás

A fogantyú nélküli kialakítás és a hőálló szilikonhüvely maximális kontrollt biztosít a felhasználónak a tejjel való munka során.

Craft Collection

Ismerje meg a Sage CRAFT kollekciót, amely a prémium anyaghasználatot és a letisztult dizájnt ötvözi. A kollekció minden darabja rozsdamentes acélból készült, így nemcsak tartós és megbízható, hanem tökéletesen illik a Sage kávéfőzők elegáns megjelenéséhez is.

Akár barista vagy otthoni kávérajongó vagy, a CRAFT kollekció méltó kiegészítője lesz konyhájának – stílusos, letisztult és funkcionális. Tegye teljessé kávéélményt a legújabb Sage kiegészítőkkel!
 
  • Fogantyú nélküli kialakítása és hőálló szilikon bevonata maximális irányítást biztosít a tejjel való munka során
  • A professzionális kialakítású kiöntőcsőr megkönnyíti a vonalvezetést latte art készítésénél
  • Az edény űrtartalma 420 ml. A szilikon rész eltávolítható a könnyebb tisztítás érdekében, vagy akár anélkül is használható
Méretek: 104 x 84 x 84 mm
AUSZTRÁLIÁBAN TERVEZETT és világszerte ismert

Kapcsolatba lépni

A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját
Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években.

Receptek

Grillezett steak borjúból grillezett kukoricával és fokhagymás vajjal
Forró csokoládé
Füst – mint alapanyag a konyhában