THE SAGE PRECISION BREWER™
Automata csepegtető kávéfőző
                            PID (+/- 1°C) precíz vízhőmérséklet szabályozás
                        
                    
                            12 csésze kávé elkészítése mindössze 7 perc alatt
                        
                    
                            1,7 literes maximális kapacitás
                        
                    
                            Előre beállított 6 automatikus program
                        
                    - PID (+/- 1°C) precíz vízhőmérséklet szabályozás
 - A vízmelegítés hőmérsékletének szabályozása a Thermocoil rendszernek köszönhetően
 - Állítható hőmérséklet és kávéfőzési idő
 - 6 egyedi program a kiváló kávé elkészítéséhez
 - 12 csésze kávé leggyorsabb elkészítése (7 perc)
 - A minőségi SCA Gold Cup kávé szabványai szerint
 - Erős kávé – automatikusan erősebb kávét készít
 - A "hideg" kávéfőzés akár 16 órán át vízzel tölti el a kávét
 - A jeges kávé hosszabb ideig együtt tartja a kávét és a vizet
 - Kompatibilis a Hario V60 adapterrel a kávé közvetlenül a csészébe történő csepegtetéshez
 - Auto Drip Stop funkció
 - Dupla szűrő
 
- 1,7 literes rozsdamentes acél kancsó
 - Kávéskanál
 - Belső kúpos szűrőkosár
 - Fém szűrőkosár több mint 8 csészéhez
 - Víz teszter
 - 10x lapos aljú papírszűrő 8 vagy több csészéhez
 
- Feszültség: 220 – 240 V ~ 50 Hz-60 Hz
 - Teljesítmény: 1650 W
 - Űrtartalom: 1,7 l
 - Felhasznált anyagok: rozsdamentes acél, nemesfém ötvözet
 - Méretek (h x sz x mé): 40 x 11,9 x 31,5 cm
 - Súlya 5,2 kg
 
                    
                AUSZTRÁLIÁBAN TERVEZETT és világszerte ismert
            
            
        Kapcsolatba lépni
                    A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját
                
                
                    Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években.
                
            Receptek
                    Grillezett steak borjúból grillezett kukoricával és fokhagymás vajjal
                
                
                    Forró csokoládé
                
                
                    Füst – mint alapanyag a konyhában