THE BBQ & PRESS GRILL

Contact grill

ID PRODUKTU: 41010938

SGR700

A paninitől a steak-ig – mindezt a kétoldalas, kivehető kerámialapoknak köszönhetően. Ebbe a kompakt és sokoldalú grillsütőbe mindenki beleszeret, aki otthoni helyhiánnyal küszködik, de csúcstermékre vágyik a konyhában. Egyszerre két különböző étel is készíthető, köszönhetően a sütőlemezek külön-külön történő vezérlésének. A tapadásmentes kerámia felületen történő ételkészítés minimálisra csökkenti az olajok szükségességét. Az egyszerűen kivehető sütőlapok akár mosogatógépben tisztíthatók.

Letöltés

91990 HUF
Nincs raktáron
Az egyedi dizájnnak köszönhetően akár teljesen nyitott állapotban is használható, mint BBQ grillsütő. De a felső lap nyomását 6 különböző fokozatban is be tudja állítani.
A speciális kerámbiából készült sütőlapok, egy gombnyomásra kivehetőek, cserélhetők. A speciális tapadásmentes bevonatnak köszönhetően, egyszerűen tisztítható, és mosogatógépben mosható.
A grill lapok tapadásmentes felületének köszönhetően a sütéshez a lehető legkevesebb zsiradékot kell használni. Így a grillezés az egészséges ételek kedvelői számára is az egyik legkedveltebb ételkészítési mód lehet.
A felső sütőlap magassága állítható. Ez a funkció ideális szendvicsek vagy tenger gyümölcsei készítéséhez. 6 különböző magassági fokozat közül választhat.

Kétoldalas sütőlap kialakítás

Két típusú sütőlap áll az Ön rendelkezésére. A sima és bordázott felületű sütőlap az ételek széles skáláját képes kezelni. - a sima tojáshoz, szendvicsekhez, paninihez, zöldségekhez, sajtokhoz, míg az alsó bordázott lédús steakekhez, felvágottakhoz, halhoz vagy tenger gyümölcseihez ideális választás.

Készítsen gorfit

A gofrit szinte mindenki ismeri. Számtalan típusa létezik, amely függ a gofrisütő típusától vagy a recept összetételétől. A legtöbb gofrit egyébként Belgiumban fogyasztják, ahol számos regionális változata érhető el. Az SGR700 grillsütőhöz opcionális vásárolható a the No-mess Waffle™ sütőlapok (SGR001), amelynek segítségével készítheti el a saját különleges gorfiját.

Egyszerű vezérlés

A készülék vezérlése forgókapcsolók segítségével történik. Lehetősége van akár a 3 előre beállított program használatára, amely ideális választás panini, burger vagy akár steak készítéséhez. Panini (155 °C), Burger (185 °C), Steak (195 °C)

Kompakt és univerzális grillsütő

Ebbe a kompakt és sokoldalú grillsütőbe mindenki beleszeret, aki otthoni helyhiánnyal küszködik, de csúcstermékre vágyik a konyhában.
THE BBQ & PRESS GRILL - Kontakt grillsütő
A paninitől a steak-ig – mindezt a kétoldalas, kivehető kerámialapoknak köszönhetően. Egyszerre két különböző étel is készíthető, köszönhetően a sütőlemezek külön-külön történő vezérlésének. A tapadásmentes kerámia felületen történő ételkészítés minimálisra csökkenti az olajok szükségességét. A kivehető és kétoldalas sütőlapok könnyen és akár mosogatógépben tisztíthatók.
THE BBQ & PRESS GRILL - Kontakt grillsütő
  • Akár 1.800 W elérhető teljesítmény
  • 3 grillezési mód – grill / nyitott BBQ / Szendvicskészítés
  • 100-230 °C között állítható hőmérséklet
  • 3 étel szerinti sütési beállítás – panini, burger, steak: Panini (155 °C), Burger (185 °C), Steak (195 °C)
  • Érintőgombos és forgókapcsolós vezérlés
  • 6 fokozatban állítható sütőlap magasság, és dönthetőség
  • Kivehető csepptálca
  • Speciális kerámia sütőlapok
  • Kivehető, felcserélhető, mosogatógépben mosható grill lapok - egy bordázott, egy sima
  • Választható mértékegységek hőbeállításhoz (°C/°F)
  • Opcionálisan vásárolható SGR001 grilllapok gofri elkészítéséhez (nem tartozék)
  • Feszültség, frekvencia: 220 - 240 V ~ 50 Hz
  • Típus: SGR700 / BGR700
  • Teljesítmény: 1800 W
  • Anyag: fémötvözet, kerámia és rozsdamentes acél
  • Méret: (szél x mély x mag): 37 x 33 x 21,5 cm
  • Grill lap mérete (2x): 25 x 30 cm
AUSZTRÁLIÁBAN TERVEZETT és világszerte ismert

Kapcsolatba lépni

A fő márkanév, Breville, mely különböző piacokon lokális márkanevek alatt fogalmazott, így segítve az anyacég üzleti stratégiáját
Az Európai csoport márkaneve így a Sage lett, mely Európa szerte támogatott lesz az elkövetkezendő években.

Receptek

Grillezett steak borjúból grillezett kukoricával és fokhagymás vajjal
Forró csokoládé
Füst – mint alapanyag a konyhában