Sage | Receptek és tippek | Forró csokoládé

Forró csokoládé

Přehrát video
Az ital sűrűsége a felhasznált csokoládé mennyiségétől függ
10 perc
Elkészítési idő
Kezdőknek
Nehézségi szint
1
Adagok száma

Hozzávalók

  • 250 ml víz
  • 50 g étcsokoládé 
  • 1 tk kakaóvaj
  • ízlés szerint chilli, méz, vagy vanília

Elkészítés

  1. 1.

    A valódi forrócsokoládét úgy készítjük, hogy vízben vagy tejben olvasztjuk fel a csokoládé darabkákat. Az ital sűrűsége a felhasznált csokoládé mennyiségétől függ. 

  2. 2.

    A Sage BMF600 tejhabosító készüléken állítsa be a hőmérsékletet 60°C-ra. Lassan adja hozzá a csokoládé darabkákat. 

  3. 3.

    250 ml vízhez kb. 50g étcsokoládé, ill. 60g fehércsokoládé szükséges és maximum egy teáskanál kakaóvajat adjon hozzá. 

  4. 4.

    A kész italt ízesíthetjük pl. chilli, méz, vagy akár vanília felhasználásával. 

BMF600

 
Automata tejhabosító

További információ