Válogasson receptjeinkből, ismerje meg a Sage ízvilágát...
Az eddig ismert Catler márka termékei 2018 januárjától Sage márkanév alatt lesznek elérhetőek.
Helyezzük a szobahőmérsékleten szárított húst a (kb. 220°C hőmérsékletre – a hőfokszabályzó SEAR jelzésén) előmelegített grillsütőre; ne sózzuk, ne borsozzuk, illetve ne pácoljuk a steak-et! Grillezzük oldalanként 5 percig (ez a közepes átsütésnek felel meg). Vegyük ki a húst, helyezzük a munkalapra, majd sózzuk, illetve szórjuk meg frissen őrölt borssal. Hagyjuk két percig pihenni, majd helyezzük tányérra.
Köretnek háromba tört kukoricacsövet grillezzünk meg olívaolajjal. Grillezés közben forgassuk a csöveket, utána pedig kenjük meg a csöveket vajjal és szórjuk meg sóval. Ugyanígy járjunk el a fokhagyma gerezdekkel is. Az elkészült ételt tálaljuk pirított fehér baguette-tel.
Kontakt grill és BBQ - kettő az egyben