Válogasson receptjeinkből, ismerje meg a Sage ízvilágát...
Az eddig ismert Catler márka termékei 2018 januárjától Sage márkanév alatt lesznek elérhetőek.
Nincs szüksége többé baristára! Az Oracle™ kiváló minőségű kávét készít, olyan ízűt, mint kedvenc kávéházában. Az Oracle™ rendszer automatikusan megőrli, adagolja és tamperolja a kávét. Így automatizálja a kiváló minőségű eszpresszó kézi készítésének legnehezebb részeit. Egyidejűleg főzheti az eszpresszót és készítheti a tejet, ami lehetővé teszi, hogy kedvenc lattéját vagy cappuccinóját pár perc alatt, kedvenc kávéházi minőségében elkészítse.
A tökéletes csésze kávéhoz megfelelően gondozott és megfelelően őrölt kávéra, pontos hőmérsékletre és megfelelő nyomásra van szükség, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. A the Oracle™ professzionális eszpresszógép lelke a két rozsdamentes acél vízmelegítővel ellátott fűtőrendszer. Önálló, +/- 1 °C pontosságú vízmelegítő a presszókávé készítésére és önálló, állandó gőzkiadást biztosító vízmelegítő a gőz készítésére. Így egyidejűleg készítheti el optimális hőmérsékleten a tökéletes ízű presszókávét, és habosíthatja fel a tejet. Ezenkívül a gőzölőfej fűtőegységgel van felszerelve, amely gondoskodik a stabil hőmérsékletről az egész rendszerben, a kávéfőzés kezdetétől a végéig. A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan megőröl, adagol és tamperol 22 gramm kávét a kétszeres ízbombához.
Csaknem valamennyi professzionális kávéfőzőgép alapfelszereltsége a nyomáscsökkentő szelep. A Sage the Oracle™ professzionális eszpresszógépe sem kivétel. Ez a teljesen kommersz elem meghatározza a maximális nyomást, mégpedig a főzés teljes időtartama alatt. Ezzel elkerülhető a kávé keserű íze, amely éppen a nyomáscsökkentő szelep hiánya miatt jelenhet meg, mivel ekkor a kávé megég a szűrőben. A nyomáscsökkentő szelep másik funkciója az ún. kisnyomású előgőzölés. Ennek a funkciónak köszönhetően a nyomás fokozatosan emelkedik, így egyenletesen megoszlik a szűrőben levő kávé felületén, hogy a kávéfőzés a lehető legegyenletesebben történjen.
A tökéletes csésze kávé több bemeneti tényező tökéletes kombinációjának eredménye – ezek a frissen őrölt és megfelelően tömörített kávé, a megfelelő nyomás, az előmelegített csésze, és nem utolsó sorban a víz hőmérséklete. A főzés közbeni hőmérséklet-ingadozás miatt csökken a hab, és a kapott kávé néhány másodperc alatt elveszíti gyönyörű kávészínét. A the Oracle professzionális eszpresszógép által képviselt innovatív technológia a főzés teljes időtartama alatt ellenőrzés alatt tartja a hőmérsékletet. Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt érzékeli a hőmérsékletet, kiegyenlíti a hőmérséklet ingadozásait, és biztosítja a stabil hőmérsékletet az egész folyamat során.
A Sage BES980 kategóriájának csúcstermékei közé tartozik, köszönhetően a speciális funkcióinak. Egyszerűen és gyorsan módosíthatja a kávéfőzés hőmérsékletét, a gőzölés előtti nyomást, valamint a kávéfőzés időtartamát is. Beállíthatja továbbá az őrlés finomságát vagy a tej hőmérsékletét is. A túlfolyóval ellátott szabályozószelepnek (OPV) köszönhetően a készülék megakadályozza a maximális túlnyomást főzés közben, így elkerülhető a kávé keserű mellékízének kialakulása. A készülék valódi kisnyomású előfecskendező rendszerrel is rendelkezik, amely fokozatosan növeli a nyomást az egyenletes kávéfőzés érdekében.
A kijelzőn kiválaszthatja kedvenc kávéjának csészeméretét is. Gyors melegítés, elölről és hátulról is tölthető víztartály, órabeállítás, automatikus beindítás, vízkőmentesítés otthoni környezetben stb. – mindez csupán a rövid felsorolása azoknak a tulajdonságoknak és funkcióknak, amelyekkel a Sage BES980 eszpresszógép rendelkezik.
A fémkövekkel ellátott beépített kúpos daráló automatikusan őröl, adagol és tamperol 14 vagy 22 gramm kávét (szűrőtől függően) a kétszeres ízbombához.
Az elektronikus PID rendszer a főzés teljes időtartama alatt érzékeli a hőmérsékletet, kiegyenlíti a hőmérséklet ingadozásait, és biztosítja a stabil hőmérsékletet az egész folyamat során.
Az önálló vízmelegítőben előállított gőz a tejet automatikusan habosítja a kívánt mértékre, és a kávét selymessé teszi, mintha barista főzte volna. Kiváló minőségű mikrobuborékos tejhab készítésével pedig tökéletesíthetjük Latte Art tudásunkat.